Poliesportiu

300 ciclistes obren els Outdoor Games

Javier Jiménez i Roger Argeleguer dominen les proves de ‘mountain bike’

300 ciclistes obren els Outdoor GamesMARTÍ MILLA

La primera jornada dels Andorra Outdoor Games, amb la mountain bike com a protagonista, va aplegar ahir a Naturlandia poc més de 300 corredors en les dues curses de 50 i 90 quilòmetres que hi havia programades. A la carrera llarga el guanyador va ser Roger Argeleguer, que va aconseguir repetir el triomf que ja va sumar a l’edició del 2016. El manresà va trigar 4 hores, 13 minuts i 8 segons a recórrer els 90 quilòmetres de la prova, que tenia un desnivell de 2.900 metres i feia dues ascensions al port de La Rabassa. A la cursa curta el més ràpid va ser Javier Jiménez, que va aconseguir un temps a la línia d’arribada de 2 hores, 8 minuts i 33 segons. En paraules de Carles Paredes, de l’organització de la prova “tot ha anat força bé i no hem tingut cap incidència, veurem demà, que és el dia fort i hi haurà més afectació, per exemple amb el trànsit”

Aquests plats forts de la tercera edició dels Andorra Outdor Games d’avui seran el triatló i el trail running que acolliran uns 900 participants durant el matí d’avui. El trail running serà el primer a posar-se en marxa, amb la sortida a les 8.00 hores de la primera de les tres distàncies que tindrà la cursa (14, 21 i 35 quilòmetres). Pel que fa al triatló la sortida serà a les 9.15 hores i els participants hauran de fer 750 metres nedant al llac d’Engolasters, 36 quilòmetres en bici fins a la Rabassa, i 9 quilòmetres corrent fins a Naturlandia, on acabaran les dues proves i on hi ha l’epicentre dels Andorra Outdoor Games.