Bàsquet

Confirmada la lliga de 17 equips amb els ascensos de Guipúscoa i Burgos

El MoraBanc Andorra va oficialitzar ahir Vlado Jankovic com a segon fitxatge

Confirmada la lliga de 17 equips amb els ascensos de Guipúscoa i BurgosACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lliga Endesa 2017-2018 tindrà 17 equips i comptarà amb els ascensos de Guipúscoa Bàsquet i el Miraflores de Burgos després de la votació realitzada a l’Assemblea General de l’ACB reunida ahir a Barcelona. A l’ordre del dia hi havia prevista una votació per invitar a un conjunt (el Betis) i tornar a fer una competició amb 18, però el Fuenlabrada, qui la va impulsar, va retirar-la en veure que no prosperaria. El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va declarar després de la reunió que “nosaltres sempre ens hem posicionat a favor d’una lliga de 18 perquè esportivament creiem que seria millor que una de 17 participants”. En relació als ascensos, el màxim mandatari dels del Principat es va mostrar satisfet pel fet que pugin i baixin equips, però va recordar que “vam complir uns requisits que ara han canviat i haurem de trobar la solució pels nostres interessos particulars i tenim el compromís que l’executiva ho analitzarà”.

La reunió d’ahir també va servir per establir les dates de competició. La lliga s’iniciarà el 30 de setembre i acabarà el 24 de maig. El play-off serà entre el 27 de maig i el 23 de juny. I la Copa del Rei de Gran Canària es disputarà del 15 al 18 de febrer.

L’arribada de Jankovic, oficial

El MoraBanc Andorra va oficialitzar ahir el segon fitxatge per al curs vinent, tal com va informar ahir el Diari. L’aler Vlado Jankovic serà tricolor la pròxima temporada i s’afegeix a l’arribada de Blazic.

tracking