Futbol sala

Roger Serrano enceta el ball de cares al Nike Camp

El jugador de l’FC Barcelona Lassa confia que l’any vinent es consolidi el nou projecte blaugrana i que arribin els títols

Roger Serrano enceta el ball de cares al Nike CampXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de nens omplen els carrers d’Andorra des de diumenge amb motiu del tradicional Nike Camp. Com és habitual a aquestes alçades de l’estiu, l’estada esportiva del Principat sempre ve acompanyada de noms. El primer a visitar els joves va arribar de la nova incorporació al campus, el futbol sala. El jugador de l’FC Barcelona Lassa Roger Ser­rano va compartir ahir una estona amb els prop de trenta de nens i nenes del primer torn del Nike Camp. “Jo de petit havia anat als típics campus per Barcelona i és una il·lusió que vinguin jugadors professionals. Veure’ls a ells contents sempre és una alegria”, indicava Serrano, que havia estat convidat pel seu amic i director de la primera edició en sala, Javi Rodríguez. “Tinc molt bona relació amb ell i com que és un campus amb molt de nom m’ha semblat bé venir”, explicava el jugador del conjunt blaugrana.

Serrano va parlar també de l’actualitat de la secció de futbol sala del Barça, la qual no travessa el seu millor moment després d’haver sumat la tercera temporada seguida sense guanyar cap títol. No obstant això, el jugador es mostrava confiat de cara al proper curs. “Era el primer any del nou projecte, hauria estat bonic acabar-lo amb el títol de lliga. Vam lluitar fins al final però als 3 últims minuts se’ns va escapar. Una pena, però esperem donar alegries a l’afició l’any vinent i aconseguir títols”, va indicar Ser­rano, que va afegir que “el curs que ve el projecte es consolidarà”.

tracking