Bàsquet

El preu per partit de l'abonament del MoraBanc serà més econòmic

La participació a l’Eurocup portarà a la disputa d’un mínim de 20 duels a Andorra
i l’augment del preu se situa en un 10%

El preu per partit de l'abonament del MoraBanc serà més econòmicXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les qüestions que la majoria de socis més es demanaven era com variaria el preu de l’abonament de la temporada 2017-2018 amb la inclusió dels partits d’Eurocup. Ahir, el MoraBanc Andorra va presentar la campa­nya de socis per al curs vinent i va explicar que el preu només augmentava un 10% respecte a la temporada passada per als abonats i un 20% per als nouvinguts. Tenint en compte que el curs passat es van disputar 17 partits i que la propera es jugaran un mínim d’entre 20 i 21, depenent del model final que adopti l’ACB quant a nombre d’equips participants, el preu per enfrontament serà menor i “molt competitiu respecte d’altres clubs de la Lliga Endesa i l’Eurocup”, segons va valorar ahir el cap de comunicació de l’entitat tricolor, Gabriel Fernàndez, a la presentació.

Aquest percentatge pot ser més baix encara ja que el club manté el porta un amic, però aquesta vegada l’ha batejat porta un amic a Europa. Els socis que atreguin nous abonats tindran un 20% de descompte en el seu carnet per cada membre i aquest rebrà un 10%. Si se’n porten cinc el carnet li sortirà gratuït.

“L’objectiu segueix sent créixer i venint d’una temporada tan espectacular com hem fet esperem mantenir aquesta velocitat de creuer dels últims anys”, assenyalava Fernàndez. Comptant els que no seguiran i els nous que arribin, el MoraBanc espera poder pujar dels 2.300 abonats actuals aproximats als 2.400 o 2.450, entre 100 i 150 més.

Els abonats tenen fins al 28 de juliol per comunicar al club què volen fer amb el seu seient de cara al curs vinent. En cas de no comunicar res al club, l’abonament quedarà renovat automàticament, com la temporada anterior. Els preus de renovació se situen entre els 75 i els 390 euros, depenent de la zona i el tipus de tarifa, i per als nou abonats està entre els 110 i els 485 euros. Cal recordar que aquest preu inclou ACB, Eurocup i play-off, si s’hi arriba.

LLIGA ENDESA

Walker, amb els Nuggets

David Walker compta amb contracte per a la temporada vinent amb el MoraBanc Andorra. No obstant això, el nord-americà ha rebut el permís del club per ser a partir de divendres vinent a la Summer League de l’NBA amb els Denver Nuggets a Las Vegas. Precisament allà es troba el director general, Francesc Solana, que com anys anteriors fa d’observador per trobar possibles fitxatges en aquest aparador. La data del buyout de Walker encara no ha expirat, per la qual cosa la seva continuïtat encara no està garantida al cent per cent. Tot i això, tant el club com el jugador s’han mostrat obertament a favor de mantenir l’idil·li. Per la seva part, Jaime Fernández pot convertir-se avui a les dotze de la nit en el primer fitxatge del MoraBanc Andorra si l’Estudiantes no iguala l’oferta, tal com tot apunta. Pel que fa a la continuïtat de Giorgi Shermadini, el club segueix treballant per intentar igualar l’oferta de l’Unicaja i que es pugui quedar. Si no és així, el MoraBanc intentarà fitxar un jugador amb un catxet similar al del georgià.

tracking