Bàsquet

El Barça Lassa tornarà a Encamp per a la pretemporada

Després d’una temporada d’absència al Principat, l’equip de bàsquet tornarà a Encamp per preparar el proper curs

El Barça Lassa tornarà a Encamp per a la pretemporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElFC Barcelona Lassa de bàsquet tornarà a fer un estadade pretemporada a Encamp. Després d’una temporada d’absència –la temporada passada Georgios Bartzokas no ho va considerar necessari-, el Club tornarà al Comú d’Encamp a la recerca d’una temperatura òptimaper treballar, una proximitat ideal de les instal·lacions i un entorn immillorable per seguir posant a punt l’equip barcelonista.

L’estada començarà la setmana de l'11 de setembre, malgrat que encara estan per definir les dates d’arribada i sortida en funció dels diversos compromisosque podria tenir l’equip. En qualsevol cas, el Barça tornarà a un lloc que va ser un clàssic durant les vuit temporades que Xavi Pascual va ser a la banqueta barcelonista.

El que ja és públic és l’equip tècnic amb el que comptaràSito Alonsoa partir del 14 d’agost i, per tant, també en la pretemporada a Andorra. El tècnic comptarà amb la presència del seu home de confiança en els darrers equips ACB on ha estat,Oscar Lata, i tornarà a apostar per gent que coneix la casa comDavid Garcia –que ja va estar al club blaugrana del 2010 al 2016 amb Xavi Pascual a la banqueta- i Òscar Orellana, que la temporada anterior ja formava part del primer equip barceloní.

tracking