Curses de muntanaya

Marc Casal, principal reclam de la 34a Travessa a Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa d’Andorra de curses de muntanya celebra avui la cinquena cita puntuable del calendari, la Travessa a Encamp. La 34a edició d’aquesta cita comptarà amb tres recorreguts diferents en funció de les categories. El traçat llarg tindrà 21 quilòmetres de distància amb un desnivell positiu de 1.300 metres i un de total de 1.900. El mitjà consta de 14 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell (per a la categoria cadet) i finalment hi ha el curt, amb 4,5 quilòmetres i 350 metres de desnivell, que queda reservat als corredors infantils i alevins. Pel director tècnic de la FAM, Carlo Ferrari, “el recorregut és força maco amb la pujada inicial i després la baixada fins a Encamp”, i va recalcar que “és una llàstima que finalment només s’hi hagin inscrit 60 persones”.

Entre aquesta seixantena de participants destaca Marc Casal, que actualment lidera la Copa d’Andorra de curses de munta­nya amb un total de 290 punts, gràcies als triomfs aconseguits a la Jorma Urban Trail d’Escaldes i a la Vertical de Sant Bernabé, i al segon lloc obtingut a la Vertical dels Isards. Casal encapçala la taula per davant de Xavier Andor­rà i de Gerard Jove. En categoria femenina també participara l’actual dominadora de la general, Imma Parrilla, que acumula 316 punts a la taula classificatòria, pels 200 d’Ariadna Tudel i els 196 de Carol Cureau.

Les sortides de les curses seran a partir de les 8.30 hores, quan s’iniciï el recorregut llarg. Després ho faran el mitjà (9.00 hores) i el familiar (10.00 hores).

tracking