L'FC Santa Coloma busca a segona B

El club està mirant dos o tres reforços per a la fase prèvia de la Champions

L'FC Santa Coloma busca a segona BXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir d’avui, l’FC Santa Coloma inicia la preparació per a la primera fase de la Champions League, que es disputa el 27 o 28 de juny (anada) i el 4 o 5 de juliol (tornada). Després d’una setmana de descans, els de Richard Imbernón tornen a la feina per preparar una eliminatòria en què buscarà fer història, com va fer el 2014, i passar la primera ronda. Com fan cada any, els colomencs es reforçaran específicament per a la competició europea. L’any passat ja van portar el campió del món i d’Europa Joan Capedvila, que finalment es va quedar la resta del curs. Per a aquesta temporada, la directiva està buscant jugadors de la segona B espanyola que reforcin les eliminatòries de la Lliga de Campions. La posició imprescindible per cobrir es la de davanter centre, ja que Iban Parra arrossega tres partits de sanció de l’any passat i no podrà jugar. A més, també es busca un migcampista organitzador.

Etiquetes:

Encara no es coneix el rival dels colomencs i no serà fins al 19 de juny que se sabrà, quan es faci el sorteig de la fase. En aquest, l’FC Santa Coloma serà cap de sèrie i al segon bombo, com a possibles contrincants, hi haurà el vell conegut Alashkert (Armènia), la Fiorita (San Marino), l’Europa FC (Gibraltar), l’Infonet (Estònia) i el Trepça’89 (Kosovo).

Per la seva part, la UE Sant Julià es mirarà de reforçar amb quatre o cinc jugadors per a l’Europa League, però tots seran d’Andorra i arribaran amb la intenció de quedar-se el curs vinent, mentre que la UE Santa Coloma encara ha de tancar la situació vacant a la seva banqueta.

tracking