Futbol de set

El MICFootball7 corona l'FC Barcelona i el Màlaga

Els catalans s’imposen a tres categories i els andalusos, a l’altra

El MICFootball7 corona l'FC Barcelona i el MàlagaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 15a edició del MICFootball7 va posar ahir el punt final a l’Estadi Nacional d’Andorra amb la disputa dels partits pel títol. L’FC Barcelona va fer un ple i es va proclamar campió de les tres categories en què prenia part.

Entre els benjamins de segon any, els catalans van superar per la mínima (2-1) el València, mentre que en els de primer la víctima va ser l’Espanyol. El temps reglamentari va acabar en empat a zero i els blaugrana es van imposar a la tanda de penals. La final prebenjamina també va ser un derbi barceloní en què el Barça va golejar el conjunt blanc-i-blau per 6 a 3. L’única categoria en què no participava el conjunt culer era l’alevina de primer any, on el Màlaga va haver d’esperar fins al llançament de les penes màximes per superar l’Hospitalet i aconseguir guanyar el campionat.

Pel que fa a la representació andorrana, dos equips van arribar a les finals de consolació. La UE Santa Coloma va caure per 3 a 2 davant l’EF Baix Ter entre els benjamins de segon any, i l’FS la Massana va perdre 5 a 1 contra l’EF Gironès-Sabat entre els de primer a Prada de Moles.

tracking