L'Andorra HC es queda sense play-offANDORRA HC

L’Andorra Hoquei Club va tancar ahir la lliga al Grup A de Primera Catalana amb un empat a 3 a la pista de l’HC Vilassar. La victòria del Palafrugell per 7-5 sobre el Cassanenc de divendres, va fer que els andorrans sortissin al parquet sense res en joc, ja que no podien avançar als gironins per ocupar plaça de promoció d’ascens a Nacional Catalana. Els del Principat es van avançar 0-2 a l’últim duel, però van veure com els locals igualaven a 2 abans del descans. Ja al segon temps, Àlex Martín va fer el 2-3, però els catalans van tornar a posar les taules al marcador amb el 3-3 final.

El tècnic de l’Andorra Hoquei Club, Roger Corral, va reconèixer que el fet de no jugar-se res, va marcar el matx: “ja sabíem que havia guanyat el Palafrugell i era un partit de tràmit. Vam aprofitar per donar més minuts als jugadors que no són tan habituals i ens vam divertir”. L’entrenador també va analitzar la temporada del seu equip, que ha estat amb opcions de disputar el play-off per pujar fins l’últim partit, i va admetre que “teníem plantilla per lluitar per les posicions de dalt, però crec que ens ha pesat la falta d’experiència. Al final la temporada se’ns ha fet una mica llarga”. Amb la competició de la regularitat ja acabada, els tricolors continuaran entrenant un cop per setmana per preparar les 12 Hores d’Hoquei que es celebraran a finals de juny.