13 clubs de primer nivell, al 18è Memorial Francesc Vila

Espanyol, Athletic de Bilbao o Slavia de Praga, entre els participants

13 clubs de primer nivell, al 18è Memorial Francesc VilaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Ja som majors d’edat i ens coneixen tots els equips”, celebrava ahir Manolo Jiménez en la roda de premsa de presentació del Memorial Francesc Vila. Novament, clubs de primer nivell visitaran aquest cap de setmana el Principat per a la disputa del torneig reconegut i homologat per la UEFA i el FIFA. Entre ells, l’Espanyol, l’Athlètic de Bilbao, la Reial Societat, l’Sporting de Gijon, o el Tolosa i l’Slavia de Praga, entre altres. En total són 13 clubs i 30 equips entre les categories d’aleví, benjamí i femení.

Etiquetes:

Andorra participarà amb tres seleccions a les tres categories. “Cada any no ens deixen de sorprendre i tots els anys aconseguim competir bé. Els nostres equips han estat treballant junts tres mesos i es coneixen”, asse­nyalava Justo Ruiz, que afegia que l’objectiu per als conjunts tricolors serà “anar a competir per guanyar i que agafin experiència per comparar-se amb equips de màxim nivell”.

L’any passat es van estrenar els camps de la Borda Mateu com a seu i aquest any seran el centre neuràlgic de la cita amb la disputa de totes les finals. També es jugaran partits de femení al camp de Prada de Moles d’Encamp.

tracking