ACB LLIGA ENDESA / PLAY-OFF

Que comenci el somni

L’aler pivot Beqa Burjanadze no es recupera a temps dels problemes del genoll i es perdrà la sèrie sencera

Que comenci el somniXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra enceta avui els quarts de final del play-off de la Lliga Endesa, cita per la qual ha estat batallant tot el curs i en moltes ocasions els integrants del conjunt del Principat han catalogat com a somni, que de manera meritòria han complert. El tècnic, Joan Peñarroya, és l’artífex d’un grup que independentment del resultat que es doni en aquesta primera sèrie es pot dir que ja ha fet història després d’haver arribat a la Copa del Rei i gaudir de la possibilitat de lluitar pel títol 22 anys després (l’FC Barcelona el va eliminar la 1994-1995 per 2 a 0). Encara que sigui només la tercera campanya del MoraBanc al retorn a l’ACB ja es pot començar a dir que té una espècie de vell conegut: el Reial Madrid.

Els blancs tornaran a ser el rival a batre en el primer xoc, ja que en aquest curs els tricolors s’han quedat amb la mel als llavis cedint a la pròrroga en les tres ocasions que s’han vist les cares. “En tots els partits els petits detalls van ser determinants i m’atreviria a dir que nosaltres no els vam controlar i per això van perdre, però crec que hauríem d’haver-los guanyat”, va assegurar el tècnic egarenc, qui va declarar que “és el gran favorit, tothom opina que ens superarà 2 a 0, però anem convençuts que podem vèncer el Madrid i no divendres al Poliesportiu, sinó a la seva pista”. Quant a les baixes, va confirmar que l’aler pivot Beqa Burjanadze es perdrà l’eliminatòria sencera, arran que no s’ha recuperat al 100% dels problemes de genoll i en detriment del georgià va entrar a la convocatòria Nikola Maric, del sènior B. De totes maneres ahir va viatjar amb l’equip igual que ho va fer Nacho Martín, que finalment no ha pogut retallar terminis en la seva recuperació. Els esportistes del conjunt del Principat realitzaran avui al matí una sessió de preparació al WiZink Center, mentre que, d’altra banda, l’entrenador local, Pablo Laso, podrà comptar amb la seva plantilla completa (va fer efectiva la baixa de Thompkins per donar d’alta Ayón), després de la desfeta a la final de 4 de l’Eurolliga, celebrada fa uns dies a Istanbul. Pel que fa a aquest aspecte, un dels capitans, David Navarro, va explicar que “reaccionaran segur, tenint en compte que hi va haver jugadors que van confirmar que no van estar bé i voldran finalitzar amb bones sensacions anant al màxim”. Navarro també va voler comentar que esperen “el millor Madrid possible, però si estem molt bé estic segur que tindrem les nostres opcions per imposar-nos”.

SERGIO LLULL ES FA AMB EL GUARDÓ I SHERMADINI ACABA COM A TERCER

MADRID. El jugador del Reial Madrid Sergio Llull va rebre ahir en un acte privat a la capital espanyola el premi com a MVP Movistar de la Lliga Endesa 2016-2017. El base va obtenir la puntuació màxima de 100 punts, repartits en 25 de l’afició, premsa, jugadors i entrenadors. El menorquí ha fet mèrits per alçar-se amb aquest trofeu com ser el segon en anotació o el quart en valoració. D’altra banda, Giorgi Shermadini va entrar al podi en tercera posició amb 35 punts, provinents 5 dels mitjans, 15 dels jugadors i 15 dels tècnics.

tracking