Atletisme

La vuitena Cursa Illa Carlemany compta amb 2.348 inscripcions

La vuitena Cursa Illa Carlemany compta amb 2.348 inscripcions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vuitena Cursa popular Illa Carlemany se celebrarà demà al matí amb una prova de cinc quilòmetres de recorregut i una altra de dos. L’hora d’escalfament de la primera serà a les 09.45 hores i la sortida a les 10.30, mentre que la segona començarà a les 10.40 hores, sense preparació. La vigília perquè s’iniciï, la carrera compta amb un total de 2.348 inscrits, dels quals 1.000 són infants.

Tot i això, des de l’organització van explicar que esperen que la xifra augmenti fins als 3.000, arran que fins avui a les 21.00 hores es poden tramitar inscripcions al punt de recollida de dorsals i venda de samarretes, situat al centre Illa Carlemany. Cal recordar que el curs anterior hi va haver unes 3.500 persones, per la qual cosa molt probablement es produirà una davallada important pel que fa al nombre d’atletes.

La cita tindrà el seu costat solidari un any més, ja que els beneficis dels registres, és a dir, dos euros per participant, es destinaran a l’associació Càritas Andorrana. A més, com que hi haurà la novetat de poder inscriure mascotes, la recaptació d’aquestes (1 euro per animal i 3 euros amb obsequi d’un mocador) es donarà a l’associació protectora d’animals Laika.

En clau d’esportistes, tal com va succeir l’edició passada, el corredor del Principat Marcos Sanza no hi serà present perquè estarà disputant a Santander el Campionat d’Espanya de 10 quilòmetres en ruta, que és un dels objectius principals de la temporada. Per tant, per segona vegada seguida el triomf d’una cursa que acostuma a guanyar el del CAVA estarà força competit.

tracking