La Juve compleix i ja és a Cardiff

Els torinesos no donen opció a un Mònaco que aconsegueix batre Buffon

La Juventus de Torí ja és a la final de Cardiff de la Lliga de Campions després d’haver superat l’eliminatòria de semifinals davant el Mònaco per un global de 4 a 1. Els italians van afrontar el duel amb el coixí que van aconseguir a l’anada a l’estadi Lluís II per 0 a 2 i ahir a la nit van superar el conjunt monegasc per 2 a 1 amb dianes de Mario Mandzukic i Dani Alves per part dels locals.

Mentre que Kylian Mbappé va transformar la dels francesos per acabar així amb la imbatibilitat de Gianluigi Buffon als vuitens i quarts de final de la present edició de la Champions. Cal destacar que ningú perforava la porteria del veterà porter des del 22 de novembre del 2016 a la fase de grups (Nico Pareja, del Sevilla). Gran part del xoc va estar dominat pels homes de Massimiliano Allegri i al minut 33 el davanter croat va obrir la llauna aprofitant un refús de Subasic des de l’interior de la petita, a una prèvia rematada seva de cap. A un minut per al descans, el lateral brasiler va engaltar una pilota aèria des de fora de l’àrea que es va colar i el Juventus Stadium va embogir. De la seva banda, la jove perla francesa, que va enviar un xut al pal a l’inici de l’enfrontament, va posar emoció amb un gol a vint minuts per al final, però que no va ser suficient per assolir una remuntada èpica.

DEL DARRER DERBI AL VICENTE CALDERÓN SORTIRÀ L'ALTRE FINALISTA

El Vicente Calderón acollirà l’últim derbi de la seva història, en un ambient força hostil entre els dos clubs després que, a part del brasiler del Flamengo Vinicius Júnior, Theo Hernández (propietat de l’Atlètic) també passés reconeixement mèdic amb el Madrid. Els dos es veuran les cares per darrer cop en aquest escenari, que decidirà qui serà el segon finalista de la Champions. Els blancs parteixen amb un gran avantatge gràcies al 3 a 0 de l’anada, mentre que els matalassers buscaran una remuntada èpica. Zinedine Zidane no podrà comptar amb Bale, Pepe i Carvajal per lesió i el Cholo recuperarà Juanfran.