ACB Lliga Endesa

El repte del 15-1

A falta de tres partits a casa, el MoraBanc té a l’abast una fita que només els grans han assolit: acabar amb una derrota com a local

El repte del 15-1Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc 2016-2017 sempre serà recordat com el del fortí del Poliesportiu. Sigui quin sigui el balanç final, aquesta temporada l’equip ha meravellat el públic jornada rere jornada, i l’afició ha respost donant el plus que necessita en els moments complicats. Així és com s’ha arribat a un balanç increïble de 12-1, amb només la desfeta contra un totpoderós Baskonia. A falta de tres jornades com a locals, els de Joan Peñarroya tenen a l’abast assolir una fita que només els grans han aconseguit els últims anys: acabar amb només una derrota com a locals. Des del curs 2011-2012, només el Barça Lassa, el Reial Madrid, en tres ocasions ambdós, i el València, en una, han aconseguit fer-ho.

Són aquests mateixos tres conjunts els que aquesta temporada compten amb el mateix balanç que el MoraBanc a la Lliga Endesa i dos són les grans amenaces per trencar el gran repte de finalitzar la temporada regular amb un 15-1. El Montakit Fuenlabrada, avui, el València Basket, el dia 7 de maig, i el Reial Madrid, el 14, separen el conjunt del Principat del balanç gairebé perfecte. No obstant això, la dificultat és extrema ja que estem parlant dels dos actuals colíders de l’ACB.

Tot i això, el MoraBanc ja ha demostrat la seva fortalesa al Poliesportiu en superar dos grans com el Barça i l’Unicaja, entre molts altres. Aquest equip ho fa tot possible.

tracking