reportatge

Futur prometedor

La selecció juvenil s’acomiada de la prestigiosa cita de futbol base amb el cap alt després de caure als setzens de final.

Futur prometedorMARTA RIBOT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció nacional juvenil de futbol va participar durant les vacances de Pasqua al Torneig MIC que se celebra des de fa 17 edicions a la Costa Brava (Girona). El conjunt dirigit pel tècnic Jesús Julián Lucendo i el seu segon, Justo Ruiz va dur a terme una fantàstica actuació després de superar la fase de classificació (2 victòries i 1 empat) i jugar els setzens de final de la seva categoria. Àlex Martínez, un dels integrants d’una de les plantilles andorranes amb el futur més prometedor, va assegurar que “vam prendre’ns el MIC com un premi i sobretot anàvem a gaudir-lo. Hi ha una cosa bona, que és el gust que dona veure els grans equips, i una de dolenta, que és enfrontar-t’hi”. L’extrem dret, que també ha debutat amb l’absoluta, va assenyalar que “no ens esperàvem arribar tan lluny. Després del primer tres a zero vam creure en nosaltres mateixos per passar de ronda i així va ser”. Pel que fa al joc, va analitzar que “la defensa és el que se’ns dona millor i vam estar impecables. En atac, malgrat que vam fer gols, vam errar força ocasions”.

Sobre la derrota per 0 a 1 davant el Lloret de Mar a setzens va comentar que “encara estem decebuts perquè amb tots els respectes cap al rival, som superiors, només van arribar un cop i a més, a vuitens hauríem jugat contra el Barça”. Va afegir que “ha estat un orgull representar el país i considero que ens han donat una lliçó d’humilitat que de ben segur ens servirà per seguir creixent com a futbolistes”.

tracking