ACB LLIGA ENDESA

Trobar el “plus” a fora

El MoraBanc visita la pista de l’Unicaja mentalitzat que necessita una reacció com a visitant per poder oferir la millor versió també lluny del Poliesportiu

MoraBanc Andorra

MoraBanc AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra és tot un equipàs quan està al costat de la seva gent al Poliesportiu. Pràcticament imbatible, amb maduresa sempre per reaccionar en els moments més durs dels partits, i amb defenses que donen maldecaps als rivals que arriben al Principat. És un fet constatat una vegada i una altra, igual que quan els toca jugar com a visitants, totes les seves capacitats desapareixen i són un equip irreconeixible, especialment en els dos darrers. Han obtingut dues victòries com a visitants aquest curs, a Manresa i a Gran Canària, aquesta darrera amb molta solvència, però no han trobat el punt per ser més sòlids i poder sumar algun triomf més.

L’equip és plenament conscient d’això i per aquest motiu en l’enfrontament d’avui (12.30 h) davant l’Unicaja al Martín Carpena tenen el clar objectiu de fer aquest pas endavant com a visitant per tenir una versió més semblant a la de quan juguen com a locals. “Fora de casa ens falta un plus per aguantar els moments complicats i continuar creient que tindrem opcions d’entrar al partit. És el que ens ha costat més i és aquí on la nostra maduresa ha de millorar”, analitzava Joan Peñarroya en la roda de premsa que va oferir dijous. El tècnic egarenc va lloar el conjunt malagueny, flamant campió de l’Eurocup, i va assegurar que es troben en un moment molt dolç. “Estan amb confiança i el seu joc així ho demostra”, avisava l’entrenador del MoraBanc, que afegia que “quan en atac no està fi, té la gran virtut que van al rebot ofensiu com llops i és un dels millors equips de l’ACB”. Peñarroya també es va referir a l’enfrontament d’anada al Poliesportiu, en què es van endur el triomf amb una gran remuntada i van saber reaccionar a temps (92-87). En aquest sentit, recalcava que “m’espero un Unicaja igual i que nosaltres puguem tenir la capacitat de capgirar les situacions negatives com vam fer a casa. És el punt que ens falta, però no és fàcil, i menys si jugues contra rivals d’aquestes característiques”.

A més, de voler millorar el joc a domicili en el duel d’avui, la lluita per les places del play-off estarà també en la ment dels del Principat com a objectiu. S’enfronten a l’equip que tenen just per davant en la classificació i el màxim rival per sota, el Bilbao, té un duel assequible a casa contra l’Obradoiro. “Sembla que estarà entre el Bilbao i nosaltres, però fins que no quedin dos o tres jornades no veurem com va la cosa”, remarcava Peñarroya. Avui, jornada clau.

INFORME MÈDIC

Antetokounmpo, baixa d'última hora per una lesió muscular

Thanasis Antetokounmpo no va viatjar ahir a Màlaga amb la resta de l’expedició després de patir problemes musculars a la cama dreta en l’entrenament de dijous. Tot i que no semblaven molèsties greus, el grec no es va recuperar a temps i l’equip tècnic va preferir no arriscar. En el seu lloc, va viatjar el jove jugador del sènior B, Niko Maric, que ja ha format part d’algunes convocatòries aquesta temporada i fins i tot ha arribat a disputar alguns minuts. S’espera que Antetokounmpo pugui jugar el següent partit.

tracking