ACB LLIGA ENDESA

“L'equip no s'ha ensorrat”

“L'equip no s'ha ensorrat”XAVIER PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Com canvien les coses en una setmana!. De la pitjor derrota de la història a gaudir d’una victòria en el darrer minut i remuntant. Joan Peñarroya estava satisfet pel que havia vist al parquet. “Ha sigut un partit de bàsquet autèntic, segurament amb moltes errades, però hi ha hagut molta entrega, lluita i desig per part de dos equips que no especulen. Ha sigut un partit que encara que no l’haguéssim guanyat ens hauria fet créixer, perquè hem anat molta estona per darrere i ens han passat coses (patiment en el rebot defensiu, fallem safates, dues esmaixades...) i tot i així ens hem anat aixecant. Podíem haver perdut però hem tingut el bàsquet de cara.” El tècnic va destacar “l’esperit i la capacitat de patiment” dels seus jugadors, que van fer per exemple que se sobreposessin a l’eliminació de Shermadini i al parcial d’Estudiantes. “El que li dona més valor al triomf és que l’equip no s’ha ensorrat i ha seguit lluitant.” Peñarroya va elogiar una vegada més l’ambient del Poliesportiu –més Bombonera que mai– i sobre l’actuació de Burjanadze va comentar que “la seva figura a l’últim quart ha estat destacable. Ens dona molta energia, és un home que juga amb el cor. Ha fet un gran partit, però sempre amb quatre companys”. Qüestionat sobre el fet de reforçar el vuitè lloc, l’entrenador va assenyalar que “ens posem massa nerviosos quan perdem encara que ho fem abultadament i no hem de fer volar coloms quan guanyem. Queden 7 partits, passaran coses i hem de tenir l’esperit i l’energia d’avui”.

EL RIVAL

“Ha sigut un final a cara o creu

i l’hem perdut”

Salva Maldonado

El tècnic de l’estudiantes va parlar en la seva valoració d’un “partit emocionant, que s’ha desfermat a la segona part després d’una primera en què les defenses han estat bé. El final ha estat a cara o creu i aquí hem tingut dues pèrdues seguides que ens han condemnat. En un final així la victòria se l’emporta un o altre i hem perdut”. Sobre el duel Shermadini-Jackson, el tècnic va comentar que “a Shermadini les faltes l’han condicionat i no li han permès fer la seva aportació ofensiva, mentre que Edwin ha fet el pitjor partit de la temporada, poc clarivident i amb moltes pèrdues, però no se li pot retreure res”.

ELS JUGADORS

B. Burjanadze, Aler pivot

“Partidàs de tot l’equip”

L’aler pivot va ser determinant per a la victòria. “Ha estat un partidàs de l’equip. No hem abaixat els braços quan anàvem pel darrere faltant poc i davant un rival que ens ha posat les coses molt difícils. Estic molt orgullós de l’equip”, comentava.

D. Jelínek, Aler

“No hem abaixat el cap”

L’aler apuntava que “hem viscut moments difícils, però no hem abaixat mai el cap i hem seguit lluitant. Estem molt contents per aconseguir una victòria molt important. Els darrers tirs lliures? He mantingut el cap bé i els he ficat. Molt content”.

tracking