Madrid i Barça tornen a la lliga sense Sergio Ramos i Piqué

Zidane també dona descans a Keylor Navas, Marcelo i James front l’Alabès

Madrid i Barça tornen a la lliga sense Sergio Ramos i Piqué

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid i l’FC Barcelona tornen avui a la lliga després de l’aturada de seleccions amb l’objectiu comú de sumar els tres punts i no perdre pistonada en el seu duel per alçar-se amb el títol a final de temporada. El primer a competir serà el conjunt blanc, que rebrà al Santiago Bernabéu l’Alabès (16.15 h) i mirarà d’engrandir, si més no durant unes hores, a cinc punts la distància en la classificació amb el seu perseguidor: el Barça.

Etiquetes:

A hores d’ara els de Zinedine Zidane lideren la taula sumant-ne 65 i encara amb el partit a Balaídos contra el Celta de Vigo pendent de disputar. El capità, Sergio Ramos, no estarà en el xoc, ja que el seu entrenador va decidir donar-li descans amb la intenció que arribi en plenes condicions a la recta final de l’actual campanya. Tampoc seran presents Keylor Navas, Marcelo i James, després d’haver fet un viatge transoceànic amb els seus combinats nacionals. Els bascos no podran comptar amb Marcos Llorente, un migcampista cedit pel quadre madrileny que s’ha consolidat com a líder de la columna vertebral de l’onze de Mauricio Pellegrino. La famosa clàusula de la por li impedirà enfrontar-se al seu equip de tota la vida.

Per la seva banda, el club blaugrana (segon amb 63 punts) tindrà una visita complicada al Nuevo Los Cármenes, l’estadi del Granada (20.45 h), que és penúltim, a set de la salvació. Leo Messi no hi serà perquè en el darrer partit a casa contra el València va forçar la cinquena targeta groga per arribar net als pròxims enfrontaments importants, i per tant haurà de complir cicle.

Luis Enrique Martínez també ha donat descans a Piqué, per reservar-lo arran de l’apretat calendari i, probablement, perquè ha vist quatre grogues i una més li faria perdre’s el partit al Camp Nou davant el Sevilla de dimecres vinent (hi haurà jornada inter setmanal). Masip no està convocat per decisió tècnica, mentre que Arda Turan i Aleix Vidal estan lesionats.

ELS 'VALORS' DELS TÈCNICS

Sobre la polèmica sorgida arran de les paraules que va manifestar Piqué dels valors del Reial Madrid, els tècnics, tant del conjunt blanc com del blaugrana, van dir la seva. Cap dels dos va voler entrar en profunditat, però Zidane a la roda de premsa d’ahir va afirmar que “pot opinar, però el Madrid és un club gran i seriós”. D’altra banda, Luis Enrique Martínez va ser molt contundent en assegurar que “jo soc més radical que Piqué i millor que no parli”.

tracking