Carmina Pallàs acaba 25a al supergegant del Nacional d'Itàlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquiadora andorrana Carmina Pallàs va finalitzar en una 25a posició el supergegant del Campionat Nacional d’Itàlia, que es va disputar ahir a l’estació Passo San Pellegrino. Pallàs, amb un registre d’1’26’’08, es va quedar a 3’’85 de la guanyadora, que va ser la italiana Federica Brignone, amb un crono d’1’22’’24. L’equip femení de la Federació també el va formar Cande Moreno, que no va poder completar.

Etiquetes:

Dilluns es va celebrar un supergegant FIS i la combinada alpina també corresponents als Nacionals. A la primera cursa, que Cande Moreno tampoc va poder culminar, Carmina Pallàs va fer un 31è lloc (1’28’’09), mentre que a la segona va assolir-ne un 26è (2’08’’51), després de sumar 40.42 segons pertinents del resultat que va aconseguir al supergegant. El temps total marcat va ser de 2 minuts justos i 86 dècimes, per la qual cosa es va quedar a 7’’65 de la vencedora, que novament va esdevenir Federica Brignone. L’andorrana va sumar 80.79 punts FIS a la combinada i d’aquesta manera va millorar els 91.63 que tenia a la dotzena llista de la FIS.

Per la seva part, a l’estació francesa de Tignes, Joan Verdú va acabar tercer (1’12’’18) als entrenaments del Campionat britànic. Matías Vargas ho va fer en 20a posició i Marc Oliveras no va qualificar, perquè es va saltar una porta. Avui es disputa un descens sènior i un altre júnior.

tracking