Fase de classificació mundial Rússia 2018

França s'imposa a Luxemburg amb una victòria solvent

En la resta d’enfrontaments de la jornada 5 de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018, França va obtenir un triomf solvent a Luxemburg que va servir als de Deschamps per mantenir el matalàs de tres punts al capdavant de la taula del grup A sobre Suècia, que va golejar Bielorússia (4-0).

La selecció francesa, però, va haver de treballar per assolir els tres punts ja que després del gol inicial de Giroud, al minut 28, Joachim va empatar per als locals de penal al 34. Tot i això, l’alegria els va durar només tres minuts als luxemburguesos ja que Griezmann va tornar a avançar França, també de penal. El mateix Giroud va fer el gol de la sentència al 77 per assegurar els tres punts.

Al mateix grup, Bulgària va donar la sorpresa de la jornada en imposar-se per 2 s 0 a una Holanda que s’allunya cada vegada més del Mundial, ja que té a sis punts França i a tres Suècia.

Avui es disputarà una nova jornada del Premundial, amb els duels dels grups C i E. La campiona del món, Alemanya, visita Azerbaidjan amb l’opció d’ampliar el lideratge, mentre que Anglaterra s’enfrontarà a Lituània.