ACB LLIGA ENDESA

Recuperar l'essència

El MoraBanc rep el Tecnyconta Saragossa amb la necessitat de deixar enrere les males sensacions dels últims enfrontaments

MoraBanc AndorraACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra no està en el seu millor moment de la temporada. Això és una obvietat que es va veure amb claredat a l’enfrontament que va disputar diumenge passat a la pista de la UCAM Múrcia, en què l’equip va fer el pitjor partit de la temporada. A més, el balanç des del triomf assolit el gener a Gran Canària és molt negatiu, amb quatre derrotes en cinc partits i només un triomf, contra l’ICL Manresa el darrer duel a casa. Per tant, l’objectiu marcat de cara al matx que juga avui (21 h) al Poliesportiu d’Andorra davant el Tecnyconta Saragossa és clar. “Sabem que venim de fer un molt mal partit i aquesta és una bona ocasió per treure’ns el mal gust de boca que ens va quedar diumenge passat”, explicava el tècnic, Joan Peñarroya, que hi afegia que “el millor lloc per fer-ho és davant el nostre públic, per continuar fent que el nostre camp sigui un dels més complicats de la lliga”.

Tot i això, al davant tindran un equip que va canviar d’entrenador fa una setmana i escaig, al qual la renovació a la banqueta li ha fet adquirir més confiança, sobretot després del sòlid triomf que va aconseguir davant el Rio Natura Monbus Obradoiro en l’estrena de Luis Guil. “Segur que tindran idees noves i hauran preparat moltes coses per a aquesta setmana”, indicava Peñarroya, que veia com a l’hora de fer l’estudi del rival el canvi podia complicar-ho tot. “El que hem de fer és preocupar-nos per nosaltres”, assenyalava l’egarenc.

En aquest sentit, seran un punt clau els instants inicials de matx, ja que en els últims duels el començament ha estat molt dolent. “Sabem que és un partit important per a nosaltres. Tornem a casa, on s’ha demostrat que ens estem trobant a gust. La manera de trobar les sensacions és sortir amb la màxima intensitat i concentració perquè això és el que fa que després arribi l’encert i el nostre bon joc”, assenyalava el capità, David Navarro.

En l’aspecte físic, Beqa Burjanadze va protagonitzar dijous l’ensurt després de patir un petit esquinç al turmell, però malgrat això s’espera que avui pugui jugar. Del Saragossa, Martynas Gecevicius i Tomás Bellas són els dubtes, però tot apunta que també tindran minuts. El conjunt aragonès no ha guanyat mai a Andorra i només ha sumat un triomf lluny com a visitant aquest curs, però això no li treu la confiança que té. “Si el cap de setmana passat es va veure un equip sòlid, el pròxim pas és fer-ho fora de casa”, avisava Guil.

LA RESTA DE LA JONADA

DUEL DE CONTRASTOS ENTRE L'OBRADOIRO I EL REIAL MADRID

A banda del partit entre el MoraBanc i el Saragossa, avui es disputa un altre enfrontament de la Lliga Endesa. És el que jugaran el Rio Natura Monbus Obradoiro i el Reial Madrid, dos conjunts que destaquen pel gran contrast entre les seves situacions. Mentre que els blancs tenen l’objectiu de tornar a apropar-se al lideratge, que actualment està en mans de l’Iberostar Tenerife amb dues victòries més, els gallecs miren de sortir de les posicions de descens. A més a més, l’Obradoiro tindrà la difícil feina de revertir la important dinàmica negativa que arrossega de les darreres temporades en enfrontaments directes. El Madrid ha guanyat les nou últimes vegades que s’han enfrontat i en duel de la primera volta al WiZink Center va sumar 47 punts més que els de Moncho Fernández.

tracking