Bàsquet

David Walker no posa l'arbitratge com a excusa i vol jugar el play-off

El nord-americà creu que no s’ha d’estar preocupat i busca tornar a guanyar

David Walker no posa l'arbitratge com a excusa i vol jugar el play-offFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un somrient David Walker va aparèixer ahir en zona mixta per explicar que està millorant amb l’idioma i que no és gaire fanàtic dels Oscar de Hollywood, tot i que “sí que he sentit el que va passar amb el premi a la millor pel·lícula”. La derrota de dissabte passat al Fontes do Sar davant l’Obradoiro va suposar la tercera consecutiva en lliga regular i la quarta si és té en compte el duel de quarts de Copa del Rei contra el Reial Madrid. Per l’aler, l’última va ser “clarament dolorosa, però no crec que haguem d’estar preocupats, ja que no hem guanyat davant conjunts com el Madrid o el Baskonia, que són rivals molt potents que disputen l’Eurolliga”.

Quant a les darreres decisions arbitrals, algunes força polèmiques, el jugador del MoraBanc Andorra va insistir que “els àrbitres no són excusa, penseu que no poden fer un partit perfecte igual que els jugadors tampoc no podem”. Pel que fa a la importància del proper partit al Poliesportiu davant de l’últim classificat, el Manresa, va assenyalar que “és molt important, volem anar al play-off i si guanyem tornarem a entrar en aquesta zona”.

El nord-americà va considerar clau “ser forts a casa i així protegir el nostre territori”, i sobre el nivell de confiança de la plantilla va declarar que “hem fallat alguns tirs decisius i hem comès errors, però no ens afecta gaire”.

A més, l’aler va indicar: “Hem de defensar millor i tenir més rebots, perquè a nosaltres ens agrada córrer i jugar al contraatac.” L’entrenador “ens ha preparat un pla específic i esperem que surti bé i puguem endur-nos la victòria”.

Personalment no passa pel millor moment de la temporada i va afirmar que “no m’he sentit gaire còmode en els darrers tres enfrontaments”. Walker va voler fer autocrítica tot exposant que ha “de seguir treballant, mirar cap a cistella amb confiança i millorar cada dia”, i va aprofitar per dir que “no m’agrada parlar de manca de confiança, ja que sempre intento donar el màxim de mi mateix per ajudar l’equip”. Preguntat sobre el missatge que ha fet arribar a tot el vestidor l’entrenador, Joan Peñar­roya, després dels darrers resultats, va manifestar que “no ens ha dit gaire, simplement que hem de tornar a com estàvem fa unes setmanes”.

L’arribada de l’aler suec-americà Chris Czerapowicz, per cobrir la baixa del lesionat de llarga durada Nacho Martín, podria ser un motiu de confrontació, però l’aler d’Ohio va ser molt clar: “La competència sempre és bona, tots competim cada dia, jo personalment en qualsevol posició, i això ens fa millorar a tots com a jugadors.”

tracking