Surf de neu i esqui

Marín no passa de vuitens i és vintè a la primera Copa del Món de Feldberg

Marín no passa de vuitens i és vintè a la primera Copa del Món de Feldberg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín va disputar ahir la primera final de la doble cita de Copa del Món a Feldberg. Tot i les “bones sensacions” amb les quals va acabar l’andorrà, es va quedar als vuitens de final després que en la seva ronda fos superat pràcticament sobre la línia de meta, deixant-lo en la tercera plaça i fora dels quarts. Al final, Marín va assolir la 20a posició sumant 110 punts, amb els quals se situava 22è de la general amb un total de 449,40 punts. “He fet una sortida molt dolenta i un error al primer mòdul. He pogut fer una bona remuntada, però un error greu al revolt final fa que m’avancin a la línia de meta. He tingut bones sensacions però amb molts errors en carrera”, assenyalava Marín. Avui inicia les rondes de qualificació de la segona Copa del Món a l’estació alemanya.

Per altra banda, el descens del Campionat del Món de Saint Moritz que havien de disputar ahir Joan Verdú i Marc Oliveras es va ajornar a causa de la boira. L’organització va anar retardant l’horari de sortida esperant que la visibilitat millorés però no es va donar el cas. Si les condicions meteorològiques ho permeten, el descens es realitzarà avui a les 13.30 hores.

També en alpí, Àxel Esteve va competir novament ahir en Copa d’Europa per preparar-se abans d’anar al Mundial. Va fer un eslàlom a Zakopane (Polònia) en el qual les condicions adverses de la pista el van portar a no acabar la segona mànega, quedant fora de la classificació final.

Per la seva part, ahir es van disputar els gegants CIT a la Molina amb dos triomfs andor­rans, un de Carmina Pallàs en noies i un altre de Robert Solsona en nois. A més, Cande Moreno va assolir la tercera plaça.

tracking