'freeride'

Els 'riders' nord-americans dominen en el Mundial júnior de Grandvalira

Els 'riders' nord-americans dominen en el Mundial júnior de GrandvaliraGRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els riders nord-americans van ser els dominadors en el Campionat del Món júnior de freeride, que es va disputar ahir al Pic Alt del Cubil, al sector Encamp de Grandvalira. La meteorologia va marcar la jornada, que es va haver d’endarrerir fins a l’una del migdia per la neu, el vent i la manca de visibilitat. El treball dels pisters de l’estació i de l’organització del Freeride World Tour van permetre assegurar la zona de competició, amb la sortida per a nois i noies des d’una posició més baixa, la prevista inicialment per a la competició femenina.

El domini dels participants dels Estats Units es va escenificar amb tres primeres posicions en les quatre categories. Ross Tester, en esquí, Hank Kennedy, en surf de neu, i l’esquiadora Olivia Askew es van proclamar a Andorra campions del món, deixant per a la canadenca Heidi Farmer l’altra medalla d’or en surf de neu.

La participació andorrana no va ser tan reeixida com l’any passat, quan Pep Naudi va quedar primer classificat en snow. Ahir, Naudi es va situar en la novena posició de 13 participants, amb 40 punts, 24 menys que el mexicà Liam Riviera, tercer al podi. Els altres dos representants del país no ho van fer millor. Guim Campeny va finalitzar en la 25a posició, amb 30 punts, just per davant de Tommy Moreno, amb 25 punts, en esquí.

tracking