Mireia Gutiérrez

“Arribo bé, amb ganes d'estar a la portella i donar el 200%”

L’esquiadora torna avui a l’estació on va aconseguir el 2015 el seu millor resultat en copa del món i l’afronta després de classificar-se vint-i-sisena a àustria fa uns dies

“Arribo bé, amb ganes d'estar a la portella i donar el 200%”fae

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez torna avui a Zagreb (Croàcia), on el gener del 2015 va aconseguir el seu millor resultat –vintena–en un eslàlom de Copa del Món. L’andorrana afronta la cita croata amb la moral pels núvols després de tornar a classificar-se per a la segona mànega fa uns dies a Àustria (Semmering), on va acabar 26a.

Com es presenta Zagreb?

Arribo bé, amb ganes d’estar a la portella de sortida i poder donar el 200%.

Quin és el seu objectiu després de la 26a posició d’Àustria?

L’objectiu principal és fer un bon esquí, sòlid, i lluitar fins a l’última porta, com sempre, deixant-ho tot a la pista.

Què li demana al 2017?

Salut per a tothom, cap lesió, una bona temporada, que aprovi tot a la Universitat d’Andorra i que la meva parella [Cristian España] acabi el Dakar. Per demanar que no quedi!

I què voldria millorar en aquest any?

Vull augmentar el meu nivell d’esquí dia a dia i ser competitiva.

Acabar l’any a Semmering amb un molt bon resultat era l’empenta que necessitava?

Era una de les empentes que necessitava per creure en mi, per agafar confiança i seguir en aquesta línia. El camí encara és llarg, però el treball t’acaba recompensant.

En què somia la Mireia esqui-adora?

En moltes coses, però no les diré perquè si no no es compliran (riu).

Amb l’any 2016 ja acabat, quin balanç en fa?

Ha estat un any agredolç. Vaig tenir un inici de temporada amb objectius ambiciosos en què vaig tenir oportunitats en Copa d’Europa de situar-me entre les millors, però errades en segones mànegues van fer que acabés sent un inici difícil. Tot i així vaig saber girar la truita i vaig acabar fent un final de temporada a bon nivell i amb bons resultats.

De què n’està més satisfeta?

Sincerament de l’última Copa del Món, a Àustria. Però també d’haver sabut aixecar-me en situacions difícils i continuar creient en mi.

I del que menys? Se’n penedeix d’alguna cosa?

Quan les coses han estat fetes no em puc penedir de res. S’ha de mirar endavant i no cometre les mateixes errades que al passat.

A vostè li espera un calendari atapeït, quina prova li fa més il·lusió?

A partir d’ara tinc un programa dens, amb molts eslàloms, els Campionats del Món, Copes d’Europa i els Campionats nacionals de diferents països. Cada cursa és important i no vull donar més importància a una en especial. Em queda una temporada llarga i vull estar concentrada fins a l’última cursa.

Pel que fa a les Copes d’Europa, vol consolidar-se?

En Copa d’Europa, com en tot el que participo, l’objectiu és augmentar el nivell i ser competitiva en totes les curses.

tracking