Esquí alpí / Fons

Carmina Pallàs acaba segona i Axel Esteve, tercer, a l'eslàlom FIS d'Arinsal

Carmina Pallàs acaba segona i Axel Esteve, tercer, a l'eslàlom FIS d'Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació d’Arinsal va acollir ahir l’eslàlom de la Copa Gineta, una prova FIS en què els esquiadors andorrans van aconseguir bons resultats. En categoria femenina, Carmina Pallàs va acabar en segona posició, després d’haver fet el millor temps a la primera mànega. La victòria va ser per a l’espanyola Núria Pau, que va superar l’andorrana per 0’’84. “Ha estat una bona cursa però l’eslàlom no és la meva prioritat, tot i que he rebaixat punts, que era l’objectiu. Enfocaré la temporada de cara a la velocitat i al gegant”, va explicar Pallàs. Clàudia Mijares va ser quarta, mentre que Mariona Raméntol va ser novena.

En categoria masculina, Axel Esteve va ser tercer, per darrere de dos esquiadors espanyols. Josh Alayrach va ser quart i Joan Verdú, cinquè. “La idea al desembre no era fer un resultat increïble, sinó no perdre el ritme aquests dies. Estic content pel tercer lloc tot i que no he rebaixat els meus punts”, va dir Esteve.

En esquí de fons, l’esquiadora Carola Vila es va imposar ahir a la tercera edició de l’esquicròs que es va disputar a la Rabassa en categories de base. Una modalitat una mica diferent en què els esquiadors han d’evitar diferents obstacles durant la cursa.

tracking