Esquí de muntanya

Primers participants a la Font Blanca

Un error informàtic ajorna l’obertura de les inscripcions, que va arrencar el 23

Primers participants a la Font BlancaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El compte enrere per a la Font Blanca està en marxa. I és que el 21 i 22 de gener del 2017 tindran lloc als dominis esquiables de Vallnord la cursa individual i la vertical, respectivament. D’una banda, s’enceta al Principat la Copa del Món d’esquí de muntanya i, de l’altra, es disputa la Copa d’Andorra.

De moment l’organització només compta amb 15 participants. I és que el període per poder apuntar-s’hi va arrencar el 23 de desembre passat quan en realitat havia de fer-ho el primer dia del mes de desembre, però un error en el procediment web –el sistema informàtic de les inscripcions depèn de la Federació Internacional– va fer que s’ajornés aquesta obertura de les inscripcions 22 dies. “Acabem de començar, només fa cinc dies que estem oberts o sigui que tot just ara la gent es va apuntant tot i que és cert que queda menys d’un mes per a les curses. El problema ha estat que és la primera prova de la Copa del Món, és a dir, que som els primers, i ha canviat l’empresa que gestiona el sistema informàtic d’inscripcions i ens ha costat una mica arrencar. Però ja està tot solucionat i som optimistes amb la participació”, va explicar el director tècnic de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), Carlo Ferrari.

Els pronòstics de l’organització fan que s’esperi uns 250 corredors. Això sí, si abans del 18 de gener –moment en què es tanca oficialment el període d’inscripcions– s’assoleix aquesta xifra en cadascuna de les modalitats l’organització es reserva el dret de tancar abans el termini.

tracking