reportatge

'Youtuber' Fornell

El cap de Dani Fornell no s’atura. L’última idea que se li ha ocorregut al ‘rider’ és obrir un canal al YouTube, Fornell Freeride, bàsicament per passar-s’ho bé i explicar interioritats dels seu esport. Amb humor. De moment ja ha penjat dues ‘píldores’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La intenció és penjar un capítol cada setmana sobre diversos temes i sempre amb un punt d’humor. Vull explicar les coses com les visc i compartir-ho amb la gent. A qui no li agradi, almenys riurà”, comentava ahir Dani Fornell, que obre una nova via per als esportistes del país. Ser un youtuber. “El seguiment de moment és molt fluix [al voltant de les 600 visualitzacions dels dos capítols realitzats], però no vull fer diners amb això. Ni ho contemplo. Ho faig per gaudir i per passar-m’ho bé”, assegura. I per això hi deixa el seu estil, col·locant insercions gracioses. “Als vídeos de freeride hi surt gent que més o menys en sap, que és més o menys professional, però sempre són sosets. Jo hi fico un punt d’humor, de conya. A vegades ens prenem la vida massa seriosament.”

Aquest és el primer vídeo de Fornell:

Fornell s’ho manega tot ell. Des de la gravació a l’editatge. “La idea del canal va sorgir a l’estiu amb un company. A veure si gravem coses i fem una mica el ruc i ho pengem, Però ell no pot i tot ho faig jo”, apunta. Sempre amb el freeride com a protagonista de les píndoles. Perquè el fora pista és la seva vida. Als 32 anys, Fornell afronta la propera temporada amb el Freeride World Qualifier com a gran objectiu, sense oblidar la participació en la prova del World Tour de casa, a Vallnord, per a la qual disposa d’invitació. Tot i que el rider el que prioritza ara és la participació en els Qualifiers de 4 estrelles i així guanyar-se una plaça per a la primera divisió de l’esquí fora pista el 2018. Fornell obrirà l’any al Japó (Freeride Hakuba, amb dues proves de 2 i 4 estrelles).

Empresari

Una altra faceta del rider és la d’organitzador d’esdeveniments, juntament amb Marc Gálvez amb qui ha constituït l’empresa Neveski per portar més proves fora pista als Pirineus. Ells muntaran a Vallnord la Jam Extrem, amb tres estrelles del circuit Freeride World Qualifier. La cita serà del 7 al 9 d’abril a Arcalís.

tracking