Verdú se salta una porta al final i se li escapa el triplet

L’esquiador és desqualificat a l’eslàlom després d’acabar primer el supergegant i Esteve, onzè, és el millor andorrà

Verdú se salta una porta al final i se li escapa el tripletINSTAGRAM

El triplet de podis a la NorAm Cup de Joan Verdú es va escapar en l’últim sospir. Després d’assolir dues victòries consecutives a l’estació canadenca de Panorama, l’esquiador de la FAE va disputar dimarts al vespre la combinada. Va finalitzar la primera mànega del supergegant primer, igualat amb el nord-americà Drew Duffy. A la segona baixada, la de l’eslàlom, Verdú va ser desqualificat als metres finals per saltar-se una porta. “Se m’escapa el podi a dos revolts del final”, va escriure el corredor en un missatge a les xarxes que anava acompanyat d’una fotografia amb l’er­rada que va cometre (la mateixa que acompanya aquesta notícia).

Dels andorrans que van poder acabar la cursa, Àxel Esteve va ser el més ràpid, sent onzè amb un temps total d’1’59’’68, situant-se a 1’’10 del guanyador, el nord-americà Kieffer Christianson. El va seguir Marc Oliveras, que va ser 26è amb una marca de 2’01’’47, i Matías Vargas va ser 38è amb un temps de 2’03’’33.

Per altra banda, els equips femení i masculí B de la FAE van disputar ahir un gegant FIS a l’estació noruega de Hemsedal. Carmina Pallàs va ser la millor de les noies i va acabar en l’onzena posició, mentre que Àlex Rius va ser el més ràpid en nois, 63è.

Marín, a Montafon

En surf de neu, Lluís Marín disputa avui a partir de 13 hores les classificatòries de la primera prova de la Copa del Món de la temporada, a Montafon. El corredor andorrà buscarà les finals tot i les molèsties que ha patit el passat mes a l’esquena arran d’una caiguda. Marín sortirà amb el dorsal número 7 i en aquesta primera jornada de competició hi haurà un total de 78 participants.