atletisme

Marcos Sanza acaba 24è al Cros de la Constitució

Marcos Sanza acaba 24è al Cros de la ConstitucióFACEBOOK

Marcos Sanza (Club Atletisme Valls d’Andorra) va participar ahir en la 31a edició del Cros de la Constitució a Aranda de Duero (Burgos), on va finalitzar en la 24a posició. El corredor, que va optar per participar a la cursa de casa –ell és nascut a Aranda–, en lloc del cros de Granollers, va cobrir els 9.470 metres del recorregut en un temps de 30’48’’. El vencedor de la prova i únic atleta que va baixar dels 28 minuts va ser l’eritreu Aron Kifle (27’59’’), mentre que en segona posició es va situar el seu compatriota i guanyador de la Jean Bouin barcelonina Yemane Haileselassie, amb un registre de 28’31’’. El kenià Daniel Rotich Chebolei els va acompanyar per completar un podi íntegrament africà (28’56’’). Al cros hi va participar el polèmic espanyol Sergio Sánchez, que no ha estat seleccionat per al Campionat d’Europa de cros després de complir la seva sanció per dopatge, i que va acabar novè.

Sanza corria a Aranda una setmana després de signar un destacat quinzè lloc a la Jean Bouin de Barcelona i prèviament havia corregut l’exigent Cros d’Atapuerca, sent 58è. L’andorrà té com a objectiu de principis d’any competir al Campionat d’Espanya de cros, i a més llarg termini els Jocs dels Petits Estats de San Marino.