El Reial Madrid s'exhibeix a la Copa abans del clàssic

Els blancs golegen la Cultural Leonesa i signen el bitllet per a vuitens

El Reial Madrid va greixar la màquinaria ahir abans del clàssic del cap de setmana i va golejar de nou la Cultural Leonesa (6 a 1) en la tornada de setzens de final de la Copa del Rei. Els blancs van aconseguir amb aquesta victòria contundent el bitllet per als vuitens de final. Amb el clàssic a un pas, Zidane va donar descans a homes importants amb l’eliminatòria ja resolta en el partit d’anada (1 a 7). En el primer acte els madridistes ja van posar terra pel mig amb tres gols: doblet de Mariano (1’ i 42’) i un altre de James (23’). El rival, però, va trobar porteria just abans d’arribar el descans mitjançant Yerai. Amb la situació controlada, els homes de Zidane van acaparar tota la possessió al Bernabéu i van fer tres gols més, el tercer de Mariano, Morgado en pròpia porta, i Enzo Zidane, el fill de l’entrenador, que va tenir un debut molt dolç marcant una diana a casa.

El Madrid ja només pensa en el duel del Camp Nou de dissabte, en què pot deixar el Barça a 9 punts. D’altra banda, l’Atlètic va golejar el Guijuelo, de segona B, a l’anada de la Copa (0-6). Saul, de penal, Vrsaljko, Carrasco (2), Cor­rea i Roberto van ser als autors dels gols matalassers.