Luis Enrique defensa l'equip i sosté que “queda molta lliga com per matar-nos”

El tècnic del Barça i Zidane ‘passen’ de la designació de Clos Gómez

Luis Enrique defensa l'equip i sosté que “queda molta lliga com per matar-nos”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona i el Reial Madrid juguen avui la Copa, però en el pensament de tot­hom està el Clàssic de dissabte al Camp Nou, amb els blaugrana a 6 punts dels blancs. Luís Enrique Martínez va reaccionar ahir a les crítiques per l’empat d’Anoeta fent una defensa ferma del seu equip. “Si recordo el meu primer any em surt un somriure enorme, ja que al començament em vau criticar i després us vau pujar al carro. Avui dia hi ha un rival molt fort a la lliga, però queda molt com per matar-nos i tirar-nos per terra”, va assegurar dirigint-se a la premsa. Amb tot, el tècnic va reconèixer que el seu equip “ha de ser més regular”. En aquest sentit va indicar que “crec que és evident que hem de millorar, però no veig cap signe per preocupar-me excessivament. Seguim sent favorits per a tots els títols. No exageraria perquè vau exagerar el primer any i van acabar guanyant el triplet”.

Etiquetes:

Luis Enrique va defensar que la idea futbolística segueix sent la mateixa, i va reiterar que “per a mi la plantilla és la millor dels tres anys, tot i que això s’ha de refrendar amb resultats”. Sobre la designació de l’àrbitre Clos Gómez per al Clàssic, amb el qual el Barça no ha perdut en 20 partits, el tècnic va escapolir-se de la resposta. “Ara no recordo si és alt, baix, ros o moreno... Bona pregunta, continuem per a bingo”.

A Madrid, Zinedine Zidane va restar importància a la designació. “Només crec una cosa. Els àrbitres faran el millor perquè el partit es jugui bé i res més. La meva sensació sempre és aquesta, no que un àrbitre ajudi un equip o un altre. Ell farà el seu treball. No estic preocupat”, va assegurar.

ELS SETZENS DE LA COPA ARRIBEN EN EL PITJOR MOMENT

Els setzens de la Copa arriben avui per a Barça i Madrid en el pitjor moment, a tres dies del Clàssic del Camp Nou. Els blaugrana visiten l’Hèrcules, de segona B (22 h) en el partit d’anada, mentre que els blancs resoldran l’eliminatòria contra la Cultural Leonesa després de l’1-7 del primer partit. L’Atlètic de Madrid es mesurarà al Guijuelo, de segona B.

tracking