BTT

Sintu Vives correrà l'any vinent de nou la Cape Epic

L’andorrà va ser ‘finisher’ en l’edició del 2010 amb Àlex Rebés i un any més tard no la va acabar per problemes físics

Sintu Vives correrà l'any vinent de nou la Cape EpicFACEBOOK

Sintu Vives viurà l’any vinent la tercera experiència a l’exigent Cape Epic, prova de BTT per parelles que es disputa el mes de març a Sud-àfrica i que és considerada com la més dura de totes les curses de bicicleta de muntanya. Vives hi va participar en dues edicions anteriors (el 2010 i 2011), fent parella amb l’espanyol Àlex Rebés, amb sort desigual. El primer any els corredors van ser capaços de finalitzar la competició –van acabar en el lloc 257 de la general, 177 de la seva categoria–, mentre que un any més tard problemes als braços van portar Vives a abandonar quan faltaven dues etapes per completar la prova. L’any vinent, la Cape Epic aixecarà el teló el 19 de març amb una etapa pròleg de 26 quilometres i tindrà set etapes, la més llarga de 112 quilòmetres. El 26 de març la localitat de Val de Vie acollirà la meta després que els participants hagin superat prop de 700 quilòmetres.

“A l’hivern faré una bona pretemporada amb esquís de muntanya. Tinc pensat participar en algunes proves de la Copa d’Andorra i al març, la Cape Epic, per iniciar la temporada”, va explicar Vives, que encara no té decidit quin serà el company de fatigues. A la Cape Epic hi trobarà també l’andorrà Miguel Lorenzo. Després Vives deixarà aparcada la bici i es calçarà les vambes per prendre part a les Skyrunner World Series, acompanyant els germans Òscar i Marc Casal.