3.001 euros per llançar l'ampolla

La comissió antiviolència sanciona el menor que va agredir Neymar a Mestalla

3.001 euros per llançar l'ampolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió antiviolència de la lliga espanyola va resoldre ahir multar amb 3.001 euros l’aficionat de Mestalla que va llançar una ampolla de plàstic al jugador de l’FC Barcelona, Neymar Jr, els instants finals del partit entre el València i el Barça del passat 12 d’octubre, just després de la transformació del penal de Leo Messi, que significava el 2-3. Aquesta, però, no va ser l’única conseqüència per a l’autor de l’acte, un menor d’edat de 17 anys d’Alzira, sinó que la comissió va decidir també prohibir l’accés a cap recinte esportiu al noi durant sis mesos, que va accedir aquell dia a l’estadi amb una entrada de la grada jove.

Així, l’organisme va voler tancar la polèmica que encara s’ar­rossega entre el club blaugrana i el president de la lliga espanyola, Javier Tebas, per les declaracions que va fer acusant els jugadors del Barça d’haver fingit a Mestalla. De fet, ahir mateix Tebas es va reafirmar en la voluntat de no demanar disculpes al Barça en relació a les acusacions, ja que, segons explicava, “no és un hipòcrita”. Tebas també va afegir que lamentava molt la situació amb l’entitat presidida per Josep Maria Bartomeu i indicava que no li agradava la seva situació, però va insistir que no li “trauran la voluntat de lluitar pel joc net”.

UMTITI ES PODRIA PERDRE EL CLÀSSIC DEL CAMP NOU PER LESIÓ

Samuel Umtiti estarà unes tres setmanes de baixa per un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra. Així ho va confirmar la ressonància magnètica que es va fer ahir a la Ciutat Esportiva de l’FC Bar­celona, que corroborava que la lesió que es va fer en la concentració amb la selecció francesa, que avui juga contra Suècia (20.45 h), el podria deixar sense el clàssic del Camp Nou el pròxim 3 de desembre. Aquesta és la segona lesió muscular que pateix Umtiti aquesta temporada, en la qual el seu compatriota, Lucas Digne, es manté com a únic defensa de la plantilla del Barça que encara no s’ha lesionat.

tracking