Jocs Mediterranis

El COA treu ferro al probable retard dels Jocs Mediterranis

Jordi Cerqueda, cap de missió dels Jocs del 2017, afirma que encara no tenen constància oficial del canvi de data

El COA treu ferro al probable retard dels Jocs MediterranisARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona podria endarrerir un any la seva cita amb els Jocs Mediterranis, previstos del 30 de juny al 9 de juliol del 2017. Tot apunta que no hi ha les garanties financeres suficients per completar el projecte de la divuitena edició d’aquests Jocs que han d’acollir 33 disciplines esportives, amb un total de 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents. Una decisió que encara no és ferma, però que sembla que es farà realitat.

Des del Comitè Olímpic Andor­rà (COA) es va treure importància a aquest més que probable ajornament. “No hem rebut cap confirmació per part del Comitè Olímpic Espanyol però l’endarreriment fins a l’estiu del 2018 té una importància relativa, perquè potser pel que fa a organització no ens va malament. Al juny de 2017 tenim els Jocs dels Petits Estats, que quasi es solaparien amb els Jocs del Mediterrani. D’aquesta manera, tindrem més temps per preparar-nos”, va explicar el cap de missió dels Jocs d’Andorra, Jordi Cerqueda.

El COA té previst enviar als Jocs Mediterranis, si es segueix el full de ruta establert des d’un principi, una delegació formada per 15 atletes, tot i que encara no està tancada, i en conseqüència aquest número no és definitiu. “Preferim el 2017, sobretot ens sap greu per Tarragona, perquè no ens agrada que hi hagi problemes d’aquest caire en aquests esdeveniments, però som conscients que l’esport andorrà es amateur comparat amb d’altres països, i la gent no pot estar tot l’estiu dedicant-se a la competició, ja que tenen altres obligacions”, va subratllar Cerqueda.

Siguin el proper estiu o el del 2018, el cap de missió d’Andorra dels Jocs del 2017 va assegurar que les intencions són les mateixes: “competir, fer-ho bé, però sense aspiracions d’aconseguir medalla perquè hi aniran països amb molt de nivell, a Tarragona.”

tracking