Candidats al premi The Best

La FIFA dóna a conèixer els 23 aspirants a millor futbolista de la temporada, dels quals 10 juguen a la lliga espanyola

Candidats al premi The Best

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La FIFA va fer pública ahir la llista de 23 jugadors candidats a guanyar el premi The Best, que reconeix el futbolista més valuós de la temporada. D’aquests, 10 juguen a la lliga espanyola repartits entre els tres primers classificats: Reial Madrid, Futbol Club Barcelona i Atlètic de Madrid. Pel que fa el conjunt entrenat per Zinedine Zidane, vigent campió d’Europa, té fins a 5 jugadors en aquesta llista: Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Luka Modric i Sergio Ramos. El conjunt blaugrana n’aporta 4: el capità, Andrés Iniesta, i el trident: Leo Messi, Neymar i Luis Suárez. Del conjunt matalasser hi ha el francès Antoine Griezmann. Aquesta llista l’acaben de conformar 13 noms més de vuit clubs europeus diferents: de l’Arsenal, Özil i Alexis Sánchez; del Manchester United, Ibrahimovic i Pogba; del Manchester City, Agüero i De Bruyne; del Bayern Munic, Lewandowski i Neuer; del Leicester, Mahrez i Vardy; del Chelsea, Kanté; de la Juventus, Buffo; i del West Ham, Payet.

A banda de premiar el futbolista i la futbolista més valuosos del 2016, el màxim organisme del futbol mundial premiarà els millors entrenadors i entrenadores en les categories masculina i femenina, i també atorga el premi Puskas al millor gol de l’any, el premi Joc Net, el premi Afició, i l’Onze Mundial FIFA FIFPro que escolliran els mateixos futbolistes amb el seu vot, creant així l’equip titular ideal. Les votacions per triar The Best van començar ahir i s’allargaran fins al 22 de novembre. El sistema de votació es basa en els vots dels capitans i tècnics de les seleccions nacionals, una votació pública i la votació per part dels mitjans de comunicació. El 9 de gener del 2017 es coneixeran els guanyadors en una gala a Zuric.

L'ATLÈTIC DE MADRID BUSCA MANTENIR-SE EN LA LLUITA A ANOETA

L’Atlètic de Madrid serà l’únic equip de la part alta de la classificació que entri en acció avui en l’onzena jornada de la Lliga Santander. Els homes de Diego Simeone visiten una Reial Societat (16.30 h) que, tot i tenir la baixa d’Íñigo Martínez, gaudeixen del millor moment del curs després de sumar dues victòries consecutives i tres seguides a Anoeta. Per la seva part, l’Atlètic hi ­arriba després d’assolir un triomf in extremis a Champions contra el Rostov, però amb la pressió de guanyar tant sí com no per mantenir-se en la lluita pel lideratge de la lliga, especialment després d’haver caigut fa dues jornades amb el Sevilla. Aquest serà un partit especial per a Antoine Griezmann, que visitarà el que va ser el seu equip i la seva afició durant cinc anys.

tracking