neu

Grandvalira acollirà per tercer any el mundial de Freeride Junior

Grandvalira acollirà per tercer any el mundial de Freeride JuniorGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvaliraacollirà per tercera vegada el FJWC (Freeride Junior World Championship), segons ha informat avui l'estació. El proper 5 de febrer més de 60 riders arribats de més de 15 països i d’edats compreses entre els 15 i els 18 anys, competiran a Grandvalira per a aconseguir un lloc al pòdium.

Entre les joves promeses que participaran en la provadestaca el jove esquiador Ross Tester (US) de 17 anys, que l’any passat va aconseguir una molt bona puntuació en el FJWC i que tornarà aquest any a la cinquena edició. A més, per primer cop en el campionat, hi participarà el medallista olímpic dels Jocs d’Hivern Finn Bilous (NZL), que ha batut tots els rècords en totes les cites del Tour de Freeride Junior neozelandès d’aquest estiu. Qui també s’hi ha assegurat la seva participació Jake Terry (UK), un rider que posa en pràctica totes les seves habilitats en wake i snowboard i que ha aconseguit diversos pòdiums al llarg del FJT 2016. “Veig molt probable que aquesta temporada el FJWC sigui un dels millors fins a la data, amb nous esdeveniments, nova gent i noves experiències. Tinc moltes ganes de començar aquest nou tour”, ha assenyalat el mateix Terry.

Aquesta serà la tercera temporada que l'estació aposta per aquesta modalirat.Alfonso Torreño, director de Grandvalira, ha declarat que "un any més el domini s’ha convertit en l’epicentre mundial del freeride" i alhora ha ressaltat que l'aposta "ferma per aquesta modalitat ens està convertint ja en un referent mundial en l’organització d’aquesta mena d’esdeveniments”.

tracking