Hoquei patins

Empat amb regust amarg contra Itàlia

La selecció es deixa igualar dos gols davant un dels conjunts més potents

Empat amb regust amarg contra ItàliaCERH / G. MORRISON

La selecció andorrana sub-20 es va estrenar ahir a l’Europeu de Pully (Suïssa) amb un empat (2-2) davant una de les seleccions més fortes del torneig, Itàlia. Tot i ser un bon resultat, als andorrans els va quedar un “regust amarg”, ja que van dominar la primera part de l’enfrontament i, fins i tot, van tenir ocasions per ampliar l’avantatge.

Arnau Dilmé va fer els dos gols dels tricolors en dues jugades consecutives i abans d’arribar al descans, Marc Pallarès va fer un tercer gol que l’àrbitre va anul·lar, segons Corral, “injustament”. “Si haguéssim tingut més minuts a la primera meitat hauríem pogut sentenciar”, va afegir el tècnic de la sub-20. A la represa, els italians van fer un pas endavant i van marcar els dos gols que deixaven el marcador en taules. La segona diana dels italians també va estar envoltada de polèmica. “Van treure una falta des del vèrtex de dalt, amb més angle, quan l’haurien d’haver tret des del de baix”, explicava Corral. En els dos dar­rers minuts, Carlos de Sousa va evitar la desfeta andorrana en aturar una falta directa. “Crec que l’empat no ha estat just, i la derrota ho hagués estat encara menys”, valorava el seleccionador.

Andorra disputa avui el segon partit davant Anglaterra (15.15 h), que ahir va caure contra Portugal (8-1). “No podem fallar si volem evitar l’última posició del grup”, comentava Corral sobre el duel.