esquí

Joan Verdú tasta la Copa del Món amb una bona actuació

En el debut l’esquiador acaba 64è, a quatre segons del primer

Joan Verdú va competir ahir per primera vegada en la seva trajectòria en una Copa del Món. Concretament ho va fer a la prova del gegant de Soelden (Àustria), que va obrir el calendari de la màxima competició, i on va marcar el 64è millor temps, amb un crono d’1’08”67, a només 4 segons i 29 centèsimes del guanyador, el francès Alexis Pinturault.

L’esportista de la FAE va acabar satisfet amb el seu primer tast d’una prova de la Copa del Món, ja que “he esquiat amb confiança, he fet una bona baixada, sense errades, i sobretot m’he notat bé. El resultat està bastant bé perquè no estic massa lluny del primer.” Tot i això, l’andorrà es va mostrar crític després d’analitzar la seva participació perquè “m’ha faltat una mica d’energia i tenia molts nervis”, la qual cosa li va impedir mostrar la seva millor versió en un traçat que va resistir bé i on es podia anar fort.

La seva participació en aquesta prova de la Copa del Món, que va comptar amb la majoria de corredors del circuit internacional, serveix perquè Verdú agafi experiència i s’enfronti amb els primers espases del món de l’esquí. “Estem en el bon camí. Ara m’he de centrar en la temporada que gairebé no ha començat i he de pensar en les curses que vénen”, va concloure l’esquiador.