Ral·lí

Marcel Besolí fixa la mirada a França

El pilot intentarà participar en les set proves de la 208 Rally Cup, un repte de nivell

Marcel Besolí fixa la mirada a FrançaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot Marcel Besolí mira cap al futur, que apunta directament al país veí, França. La primavera vinent tindrà lloc a la regió gal·la la quarta edició de la 208 Rally Cup, una copa monomarca de set ral·lis que es disputa dins del Campionat de França. Besolí s’ha marcat un objectiu ambiciós i atractiu, participar en la totalitat de les proves que conformen aquesta competició, on se citen cada any els millors pilots del panorama mundial dels ral·lis.

L’andorrà pretén assolir dues fites amb la seva participació. D’una banda, convertir-se en el primer andorrà que competeix en la 208 Rally Cup. D’altra banda, Besolí veu aquesta prova com una oportunitat per conèixer a quin nivell es troba, després de competir amb els millors del món. El problema resideix en el fet que per arribar-hi i poder participar en totes les proves calen diners. Besolí s’ha marcat com a objectiu aconseguir que el 60% del finançament necessari per prendre la sortida vingui de patrocinadors del Principat. Un repte que veu amb escepticisme, i en el qual ja ha començat a treballar. “Si no arribem a aquests números, haurem de fer nosaltres l’esforç” va explicar el pilot. No obstant això, Besolí va encoratjar els sponsors descrivint aquesta prova francesa com “el millor aparador per a una empresa”, i com “l’oportunitat d’obrir mercat cap a França, ja que dos dels campions mundials –Ogier i Loeb– han sortit d’aquesta competició. Si quedes entre els cinc primers, formes part de l’elit mundial”.

Tot i els nous reptes, Marcel Besolí, però, no perd l’esperança de córrer un prova sencera del Mundial. I més després que la setmana passada un problema elèctric al seu Peugeot li impedís prendre la sortida en la segona jornada del Ral·li RACC Catalunya, el seu primer tast al Mundial. “Ara ja tinc el cap fred, però va ser un cop dur. Jo el volia córrer tot, ara em prepararé per tornar a intentar-ho.”

tracking