Futbol

Koldo manté els joves a la llista per al matx davant de Portugal

Poques novetats en la convocatòria, en què Víctor Rodríguez i el juvenil Àlex Martínez entren per Sergio Moreno i Riera

Koldo manté els joves a la llista per al matx davant de PortugalFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador de futbol, Koldo Álvarez de Eulate, ha introduït dos canvis en la convocatòria d’Andorra per al partit de demà del Premundial contra Portugal respecte dels homes cridats el mes passat per jugar davant Letònia. El jove juvenil de l’FC Andor­ra Àlex Martínez i el migcampista de l’FC Santa Coloma Víctor Rodríguez –sancionat en l’anterior duel– relleven el migcampista Sergio Moreno i el davanter Gabi Riera en una llista de continuïtat en la qual els joves segueixen tenint protagonisme. Max Llovera, Marc Rebés, o el també juvenil Jordi Aláez es mantenen amb els Ildefons Lima, Marc Vales o Marcio Vieira, alguns dels noms amb més internacionalitat. Tanmateix, jugadors com Adri Rodrigues o Ayala han caigut en les darreres convocatòries.

La selecció va realitzar ahir el darrer entrenament al país abans de viatjar aquest migdia a Portugal, on farà la sessió de rigor per preparar el compromís contra el vigent campió d’Europa, a Aveiro. La selecció portuguesa compta amb una baixa d’última hora, el jugador del València Nani, que arrossega problemes físics. El seleccionador, Fernando Santos, ha cridat el jugador del Benfica Pizzi. “Som favorits i ho assumim però no entrarem al partit donant facilitats”, deia l’internacional lusità André Silva sobre els duels contra Andorra i les Illes Fèroe.

LA FEDERACIÓ PRESENTA UN NOU ESPOT PER CONNECTAR MÉS AMB ELS AFICIONATS

La federació de futbol (FAF) va presentar ahir un nou espot publicitari amb què promocionar els equips nacionals i la feina que fa. “És una acció més per fer-nos sentir al país, perquè la gent s’engresqui amb la federació i amb la gent que ens representa”, manifestava Manolo Jiménez, exinternacional i directiu de l’ens en l’actualitat.

En el vídeo, acompanyat d’un discurs motivador, uns nens amb la samarreta d’Andor­ra juguen amb la pilota mentre ascendeixen una muntanya i van creixent, fins arribar al cim. L’audiovisual finalitza amb el lema Junts + forts. L’espot es passarà per Andorra Televisió i també serà present en els propis canals de la FAF. Sobre el fet que la selecció absoluta no aconsegueixi un triomf des de fa molts anys i això en pugui afectar el seguiment, Jiménez deia que “més que a puntuar o no, la gent hauria de pensar que som un país d’Europa que pot competir amb la resta, amb seleccions molts importants com els rivals de divendres i dilluns –Portugal i Suïssa–”.

tracking