El MoraBanc s'estrena amb una victòria treballada

El renovat conjunt de Joan Peñarroya reacciona en el darrer quart en el primer compromís de pretemporada, amb el Betis

El MoraBanc s'estrena amb una victòria treballadaACB PHOTO

El MoraBanc va estrenar ahir la pretemporada amb una treballada victòria a la primera jornada del Circuit Movistar contra el Reial Betis Energía Plus (71-77), en la qual l’equip de Joan Peñarroya va començar a mostrar quines seran les línies mestres de la present temporada.

“Ha estat un entrenament contra un equip que juga un bàsquet molt físic i molt atractiu. Estic satisfet de com ha anat i de la reacció que hem tingut en el darrer període després que ens deixéssim anar una mica”, comentava el tècnic andorrà. I és que el conjunt andalús estava liderat per Kenny Cherry, que va revolucionar el partit a l’inici del tercer període i va portar el seu equip a un parcial d’11 a 3. Els de Zan Tabak van entrar en els darrers deu minuts amb cinc punts de marge en el marcador (54-49), que van arribar a seu nou en els primers compassos del darrer quart. El MoraBanc, però, va saber reaccionar. David Walker va agafar la responsabilitat en un interessant duel anotador amb el veterà Bost­jan Nachar i va ser qui va acabar sentenciant la primera victòria del curs pel conjunt andorrà en un u contra u en els darrers segons de partit. El nord-americà va tancar la seva estrena com a màxim anotador de l’equip, amb 13 punts, els mateixos que Filip Toncinic, el reforç per a aquesta pretemporada. El duel d’ahir va suposar l’estrena de totes les noves incorporacions amb l’excepció de Burjanadze, concentrat amb la selecció de Geòrgia.

“Ha estat un partit típic d’aquestes alçades de la pretemporada amb els jugadors amb càrrega física i poc treball tàctic, però començant a mostrar el caràcter que volem transmetre aquesta temporada”, deia Peñarroya.