Futbol

La selecció fitxa un tècnic de l'Espanyol per reforçar l''staff'

La selecció fitxa un tècnic de l'Espanyol per reforçar l''staff'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador de futbol Koldo Álvarez va presentar ahir el nou integrant de l’staff tècnic, que col·laborarà durant la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018 que comença dimarts. Es tracta del basc Igor Labaien (Tolosa, 1977), entrenador que treballa a l’àrea esportiva de l’RCD Espanyol, feina que compaginarà amb el suport al cos tècnic liderat per Koldo Álvarez. “Volíem incorporar un nou membre a l’staff tècnic. Ens ha costat però ja el tenim. Em va convèncer des del primer dia. L’Igor ens pot aportar molt com a entrenador i a l’àrea d’scouting. Volíem algú que conegués el nostre futbol, que ha anat seguint, i que tingués experiència en l’àmbit professional d’entrenaments i ell complia tots els requisits”, va assegurar Koldo.

Labaien, que fa tres anys que treballa al departament de metodologia de l’Espanyol i ha entrenat equips com el Balaguer –va entrenar Marc Pujol– o el Fraga, es va mostrar “molt content d’estar aquí. He trobat una família i un ambient de treball molt agradable. Per a mi és un repte. Vull ajudar en tot”. Sobre la seva responsabilitat, Koldo Álvarez va assenyalar que “s’encarregarà d’estudiar els aspectes tècnics i tàctics del rival per veure on podem fer-li mal i donar el salt endavant que volem”. En aquest sentit, Labaien va indicar que “la idea és analitzar el rival per intentar trobar els punts febles i els forts que tingui”.

D’altra banda, l’internacional Aaron Sánchez va ser operat ahir amb èxit del trencament del lligament creuat del genoll dret i la fissura al menisc que es va fer a la pretemporada de l’FC Andorra.

tracking