Futbol

Andorra sub-21 es mereix un millor resultat davant Lituània

Andorra sub-21 es mereix un millor resultat davant LituàniaLFF

La selecció de futbol sub-21 no va poder repetir la victòria de fa un any contra Lituània i va caure ahir a Vilnius amb un solitari gol de Sirgedas a la primera meitat en el penúltim partit de la fase de classificació per a l’Euro 2017 de la categoria. El combinat nacional, dirigit ahir per Jesús Julián Lucendo, va merèixer millor sort, però la precisió en una falta lateral executada per Sirgedas a l’escaire (34’) va tombar els andorrans. I això que els joves del Principat van gaudir a la primera part d’ocasions clares per marcar.

La igualtat que va presidir els primers 45 minuts va desaparèixer a la represa, en què Andorra va patir una davallada física. El joc es va travar més i no van arribar les ocasions de la primera part, cosa que va beneficiar els locals, afamats de revenja després de l’1 a 0 del Comunal.

“El resultat és injust. Ells han marcat un golàs de falta per l’escaire i nosaltres no hem estat encertats. Hem merescut sumar algun punt”, valorava Lucendo.