Automobilisme

Montellà, segon de la seva categoria a Font Romeu

Montellà, segon de la seva categoria a Font Romeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Montellà va protagonitzar el cap de setmana passat una destacada actuació a la 33a edició de la Pujada a Font Romeu, prova puntuable per al Campionat de França. El pilot andorrà va finalitzar la prova en la segona posició de la categoria CM i a la setena de la classificació general, després de protagonitzar una ajustada lluita amb el pilot local Cédric Monziols.

“Ha estat un gran dia, amb un excel·lent resultat, gaudint en cadascuna de les pujades i això ha quedat reflectit en el crono. Ha estat una gran experiència poder competir amb uns grans pilots dels quals hem pogut aprendre molt”, indicava Montellà, que compta amb el suport del programa de joves pilots de l’Automòbil Club.

L’andorrà va anar millorant els seus temps a mesura que acumulava pujades i va passar dels 48”01 del primer intent als 47”61 marcats a la tercera mànega. “En un recorregut de poc més d’un quilòmetre cal estar concentrat al 110%, no és possible cometre cap errada per petita que sigui. Els temps estaven molt ajustats i una dècima era tot un món amb conseqüències importants a la classificació”, hi afegia Edgar Montellà, que encara ara la seva participació a la Pujada a Ordino-Arcalís, que es celebrarà el 10 i 11 de setembre.

tracking