Trial

Marc Riba compleix els pronòstics i guanya els 2 Dies d'Arinsal

Marc Riba compleix els pronòstics i guanya els 2 Dies d'ArinsalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Riba (Gas Gas) va ser el campió del trial 2 Dies d’Arinsal, que es va tancar ahir amb rècord de participants (246 pilots i 200 acompanyants). El pilot català, que l’organització incloïa com un dels favorits a la victòria, va fer bons els pronòstics en la jornada final per emportar-se el triomf després que dissabte es quedés a 4 punts dels dos líders, Biel Giró i Marc Horrach (8). Riba va ser més efectiu ahir, que hi havia set zones de les vint modificades respecte a la primera passada, per totalitzar 25 punts. En segona posició es va situar, a dos punts de Riba, Julián Montalvo, mentre que el podi, tots amb Gas Gas, el va completar Marc Horrach (28 punts). Biel Giró, colíder dissabte, va baixar fins a la sisena posició final.

El millor andorrà en la categoria vermella va ser Pere Martí (Ossa), amb 58 punts, amb Xavi Casas (Sherco) tretzè en sumar 74 punts. En noies, Sandra Gómez va ser la campiona, ocupant la quinzena posició de la general. El podi en la categoria blava el van ocupar Jorge Alonso (1 punt), Marc Utrillo, a 3 punts de diferència, i Josep Seguí, amb 5 punts, empatat amb Carles Casas. Finalment en grocs, Pere Casas, líder després de la primera jornada, va confirmar el seu triomf.

El Moto Club Arinsal, organitzador dels 2 Dies, va catalogar com “un èxit” aquesta edició en què el trial prenia nou rumb.

tracking