Olimpisme

La FINA readmet dos dels nedadors russos exclosos

Els medallistes Nikita Lobíntsev i Vladímir Morózov seran a Rio

La FINA readmet dos dels nedadors russos exclosos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Internacional de Natació (FINA) va fer ahir marxa enrere i permetrà als nedadors russos Nikita Lobíntsev i Vladímir Morózov, vetats la setmana passada, participar en els Jocs Olímpics de Rio, segons va dir el representant dels esportistes.

“Morózov i Lobíntsev han rebut l’autorització de la FINA per competir en els Jocs Olímpics”, va declarar l’advocat, Artiom Patsev, a l’agència oficial russa TASS. Lobíntsev, plata a Pequín 2008 en relleus 4x200 lliures i bronze en 4x100 lliures a Londres 2012, igual que Morózov, que va compartir medalla amb el seu company en els Jocs londinencs, van ser apartats del Rio la setmana passada per incomplir els requisits exigits pel Comitè Olímpic Internacional en matèria antidopatge, després de la publicació de l’informe McLaren.

La Usada, l’agencia antidopatge dels Estats Units, país on entrenen els dos nedadors, va declarar el cap de setmana passat que no tenia objeccions perquè Morózov i Lobíntsev competissin a Rio. La resta dels cinc nedadors russos que la setmana passada van ser apartats per la FINA, però, no han estat readmesos i no seran a la cita brasilera.

tracking