Instal·lacions

Validat el complex esportiu colomenc

Els socis del Tennis Santa Coloma voten de forma unànime a favor de la proposta de l’empresari Miguel Lao

Validat el complex esportiu colomencXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte del nou macrocomplex esportiu Principadel Andor­ra va quedar ahir definitivament desbloquejat després que els socis del Club de Tennis Santa Coloma presents a l’assemblea celebrada al Centre Cultural la Llacuna acceptessin per unanimitat les condicions oferides per l’empresari Miguel Lao, impulsor del nou projecte. D’aquesta manera, les obres en els terrenys que actualment ocupa el club podrien iniciar-se el proper mes de setembre, un cop tramitats tots els permisos d’obra, i estar enllestides a finals d’any.

“Hem respost tots els dubtes que havien quedat en suspens”, comentava ahir Miguel Lao després de respondre les preguntes de part d’alguns dels 43 assistents a l’assemblea, 27 socis i 16 representants amb vot delegat. Una seixantena de membres del club havia fet arribar recentment a la direcció del club una carta on es posicionaven a favor d’acceptar l’oferta de Miguel Lao, després que la primera assemblea, celebrada el 31 de maig es tanqués sense cap acord després que els socis sol·licitessin més informació sobre els nou projecte. Els actuals membres del club mantindran les mateixes condicions fins a finals d’any i disposaran de condicions especials en el nou complex.

“Els socis han decidit que volien acceptar les condicions que se’ls ha ofert, amb un tracte preferencial, i aquesta és la seva decisió i és la que hem d’acceptar”, indicava el president del Club Tennis Santa Coloma, Gerard Blasi. Després de la votació d’ahir, el futur de la històrica entitat és una incògnita. Un cop finalitzades les obres del projecte Principadel el club seguirà en vida, però sense unes instal·lacions en les quals poder seguir desenvolupant la seva activitat. En aquest sentit, Blasi explicava ahir que el futur podria decidir-se després de l’estiu en una nova assemblea, i que la liquidació de l’entitat és una opció més que probable.

Passat l’estiu, les màquines començaran a treballar en els ter­renys que encara ocupa el club i les actuals pistes quedaran inutilitzades durant aproximadament un mes. L’entitat finalitza el seu contracte de lloguer el 31 de de-sembre i sense l’acord d’ahir les obres del nou projecte no haurien pogut iniciar-se fins a l’1 de gener del 2017.

Els primers treballs del nou complex esportiu en els terrenys adjacents als que encara ocupa el Tennis Santa Coloma es van iniciar el passat 29 de juny. El projecte Principadel Andorra preveu la construcció de sis pistes de pàdel, cinc d’elles cobertes, tres de tennis, també cobertes, i un edifici polivalent. La posada en funcionament del complex anirà acompanyada de l’ar­ribada al país del World Padel Tour per als propers tres anys, la primera edició del qual se celebrarà entre els dies 12 i 17 de setembre de l’any vinent.

DECISIÓ IMMINENT SOBRE L'ESCOLA

La posada en marxa de Principadel Andor­ra també anirà acompanyada de l’ar­ribada d’una nova escola de tennis al Principat que substituirà la que fins ara dirigia Jean-Baptiste Poux, absent ahir a l’assemblea. Poux es troba en converses avançades per traslladar la seva escola a un nou emplaçament que es podria donar a conèixer aquesta propera setmana. Un projecte que comptarà amb la col·laboració de Laurent Recouderc, tennista que va representar Andorra en la darrera edició de la Copa Davis. Durant les dar­reres setmanes Poux ha mantingut converses amb l’exvicepresident del club Patrick Garcia que per la seva banda també treballava en la recerca d’uns nous terrenys.

Validat el complex esportiu colomenc

tracking