Motociclisme

El director general de la FIM concreta l'arribada de la gala

Ignasi Verneda es va reunir fa un parell de setmanes amb representants del comú de la capital, Andorra Turisme i la federació

El director general de la FIM concreta l'arribada de la galaFIM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), Ignasi Verneda, va reunir-se fa un parell de setmanes amb representants del comú d’Andorra la Vella, Andorra Turisme i la Federació Motociclista per concretar l’arribada de la gala de final de temporada que organitza l’ens. Falta la confirmació oficial, que es produirà el setembre vinent per part del Board of Directors de la Federació Internacional, però des de l’organització andorrana ja es treballa pensant a acollir la gala i el congrés FIM el tercer cap de setmana de novembre de l’any vinent (dies 18 i 19).

La Federació Internacional compta en principi amb tres països més interessats a rellevar la ciutat andalusa de Jerez com a seu de la gala (Canadà, Austràlia i Portugal), però la bona feina realitzada des de la Federació Motociclista fa que la candidatura andorrana es vegi com la idònia.

El lloc elegit és el Centre de Congressos de la capital, que repetiria el 2018, any que hi ha eleccions a la presidència de la FIM, situació que garanteix la presència de representants de la majoria de federacions que formen l’organisme.

La gala, que es finança a parts iguals entre l’amfitrió i la FIM, premia els campions mundials de totes les categories –una cinquantena en total– i reuneix la flor i nata del món de la moto, amb les grans estrelles de MotoGP, de trial o de motocròs. A més, la FIM convida velles llegendes que s’encarreguen de repartir els premis. Per tot plegat, la gala desperta una forta repercussió mediàtica arreu del món, que és el que es busca des del Govern per promocionar el país com a escenari de grans esdeveniments.

tracking