Bàsquet

Joan Peñarroya no dóna pistes sobre el seu futur

El tècnic del MoraBanc indica que acabada la lliga les dues parts deixaran córrer el temps abans de valorar la seva situació

Joan Peñarroya no dóna pistes sobre el seu futurXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc finalitza demà la temporada a València. Acabat el curs, com va indicar Francesc Solana aquesta mateixa setmana, el primer assumpte a resoldre als despatxos serà la continuïtat de Joan Peñarroya a la banqueta.

El director esportiu va deixar les portes obertes a qualsevol possibilitat i ahir el tècnic tampoc va voler anar més enllà. “Encara no hem acabat la temporada, tenim un partit per endavant. Juguem a València i deixem passar uns dies per respirar i oxigenar-nos. Així ho hem fet sempre i així ho seguirem fent. Amb una mica de temps les valoracions són més objectives”, assegurava Peñarroya, a punt de finalitzar la seva sisena temporada al club.

En el mateix sentit que Solana dimarts, el tècnic considera que en la segona temporada ACB el MoraBanc ha crescut com a entitat, tot i que el balanç final de victòries i derrotes pot ser idèntic. “En els darrers anys el club sempre ha fet passos endavant i aquest any també. Tot i que les sensacions finals no siguin bones, les dues temporades són molt diferents. S’ha consolidat a l’ACB i segur que la temporada vinent farà un pas més”.

També va parlar ahir David Navarro, que espera la manca de pressió amb la qual l’equip encara el partit de demà sigui “positiva per poder gaudir i poder competir”. L’escorta és un dels tres únics jugadors amb contracte de cara a la temporada vinent: “A mesura que passin els dies veurem com van les coses”, indicava.

tracking